Komerční sdělení

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové cestovatele

Na cestování volte nejlépe funkční oděvy nebo oblečení z přírodních látek / answear.cz
Jestliže rádi cestujete, bude to chtít do vašeho outfitu zařadit i kvalitní zavazadlo, oblečení a boty. Zapomínat bychom neměli ani na stylové módní doplňky. Kvalitní zhotovení produktů a trendy design by spolu měly jít i ruku v ruce. Na následujících řádcích se tak na jednotlivé položky podíváme pěkně zblízka.
Reklama
Reklama

autor  redakce

12. dubna 2024   |   17:36

Jaké zavazadlo a módní doplňky letos zakomponovat do cestovatelského outfitu? Do cestovního outfitu vybírejte zavazadlo podle charakteru vaší dovolené nebo výletu. Na kratší akce do města se vám bude hodit malý příruční kufr. Do přírody zvolte raději zase turistickou krosnu s bederními a s prsními popruhy. Díky nim se váha batohu rovnoměrně rozloží a nebude tak zatěžovat váš pohybový aparát. A to se při cestování počítá! Ve vaší cílové destinaci pak můžete využít i menší crossbody kabelku. Na trendy kousky se podívejte např. i tady: https://answear.cz/k/ona/doplnky/kabelky/crossbody. Zde si trendy kousek vybere i ten nejnáročnější z vás. Při cestování nezapomínejte ani na pokrývku hlavy. Vsadit můžete na módní bucket klobouk nebo na klasickou baseballovou čepici nebo na truckerku. Ta má v zadní části praktickou síťovinu. Cestovatelé na svých výpravách rozhodně ocení také smart hodinky v digitálním provedení. Trendy budou kousky s koženým řemínkem. Vsadit můžete na ten semišový. Bát se nemusíte ani potisků. Ty se mohou objevit také na vašem oblečení. I na cestách vám to může přeci slušet, no ne?!

Jaké oblečení vybírat na cestování do přírody a jaké do města?

Na cestování volte nejlépe funkční oděvy nebo oblečení z přírodních látek. Bavlněné i lněné kousky jsou nejen příjemné na dotek, ale také jsou dostatečně prodyšné a díky tomu se v nich nebudete na cestách potit. Do oděvů se často přidává i elastan. Ten dodá tričkům a kalhotám potřebnou pružnost. Na cestování jsou výbornou volbou plátěné kalhoty s vyšším pasem ve volném střihu. Rozšířené nohavice momentálně frčí. Dobrým řešením jsou i pohodlné cargo kalhoty s praktickými kapsami. Velmi příjemné jsou na cestování i teplákové soupravy. Mikiny volte s kapucí. Jedná se totiž nejen o estetický, ale také o praktický a funkční prvek.

 

Které boty budou ty pravé na cestování?

Na cestování se vám budou hodit kvalitní dámské a pánské sneakers. Ty mohou mít různou podobu. Ženy i muži si oblíbili zejména vyšší kotníkové modely, které dobře fixují kotník. Dámské a pánské tenisky jsou navíc velmi módní a také jsou dobře odpružené. Díky tomu budete na vašich cestách ve velkém komfortu. Vzít si je navíc můžete nejen do města na prohlídku památek, ale také do přírody. Stylové kousky vám nabídne oblíbená značka Geox na Answear.cz. Tady je to s kvalitní a trendy obuví sázka na jistotu. Do hor pak na cesty volte kvalitní trekingovou obuv. Ta by měla být voděodolná a měla by dobře odolávat větru. Chcete-li být in, zvolte si boty na cestování v módních přírodních nebo v pastelových barevných tónech. Také černá klasika nic nezkazí. Černé boty mají tu výhodu, že je snadno sladíte i s barevnějším sportovním oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy.

Další zajímavé články
Reklama