Komerční sdělení

3 tipy, jak vybrat perfektní cestovní boty

Důležité je především to, aby vám boty byly opravdu pohodlné / archiv klienta
Sháníte nové dámské tenisky a stále přemýšlíte, jak vlastně vybrat takové, které by byly nejvhodnější? Připravili jsme si pro vás tři tipy, díky kterým snadno vyberete nejen cestovní boty. Důležité je myslet především na pohodlí, ale rozhodně nezapomínejte ani na design či na to, s čím budete dámské sneakers kombinovat.
Reklama
Reklama

autor  redakce

11. ledna 2023   |   10:24

Najít skutečně kvalitní dámské sneakers, které by byly maximálně pohodlné, a přitom vypadaly opravdu dobře, je někdy poměrně náročné. Z nabídky MODIVO si však jistě vybere každý. MODIVO totiž přináší svým zákazníkům skutečně pestrou a bohatou nabídku nejrůznějších dámských tenisek https://modivo.cz/c/damske/obuv/sneakersy ve všech barvách. Jistě si tak mezi nimi ty pravé najdete i vy. 

Pohodlí na prvním místě

Ať už se se svými novými botami chystáte na rodinný výlet, procházku přírodou, dovolenou u moře, horský výšlap, poznávání evropských metropolí či s nimi budete každý den chodit do práce, důležité je především to, aby vám dané boty byly opravdu pohodlné. Nikde vás netlačily, nedřely, ale zároveň vám nebyly příliš volné a nepadaly vám. Při výběru dámských tenisek proto dejte především na svůj vlastní pocit, a ne na to, co vám říkají druzí. Že je jeden model dámských tenisek pohodlný vaší kamarádce ještě nemusí nutně znamenat, že bude pohodlný i vám. Zároveň také promyslete, kam budete s botami nejčastěji chodit. Například takové dámské sneakers s rovnou podrážkou asi nejsou to pravé na horský výšlap, zatímco do města jsou naprosto ideální. 

Nezapomínejte na design

Pro nás ženy bývá často na prvním místě design a celková estetika. Což je naprosto v pořádku. Jen v botách, které se vám vážně líbí, se totiž budete cítit opravdu dobře. A že se s nimi chystáte do přírody, kde vás nikdo neuvidí? Nevadí, i tam přece můžete vypadat perfektně. Záleží tedy pouze na vás, zda dáte přednost černým, hnědým, růžovým, modrým, zlatým nebo žlutým dámským teniskám. Stejně tak můžete vybírat i mezi těmi na platformě, rovné podrážce, s tkaničkami nebo se suchým zipem. 

S čím cestovní boty nosit?

Dámské sneakers vybírejte i podle toho, k čemu je budete nejčastěji nosit. Jednou z jejich hlavních výhod ovšem je, že se dají obout prakticky k čemukoliv. Skvěle podtrhnou sportovní charakter modelu, a zároveň i dodají pomyslný šmrnc elegantním outfitům. Nemusíte se je bát nosit společně s formálnějším i méně formálním oblečením. Perfektně vypadají v kombinaci s kalhotami, džíny, ale i dámskými tepláky https://modivo.cz/c/damske/obleceni/kalhoty/teplakove-kalhoty. K těm se dámské sneakers obzvlášť hodí. Ženy se je ale nemusejí bát obout ani k šatům nebo sukním. Již dávno totiž neplatí, že se dámské tenisky hodí pouze do tělocvičny, a jedná se tak o výhradně sportovní obuv. Co se týče svršků, rovněž je lze obout téměř ke všemu. K dámským vlněným kabátům, prošívaným bundám, křivákům, džínovým bundám, outdoorovým bundám, vestám i sakům. Není proto žádným tajemstvím, že by vám alespoň jedny skutečně kvalitní dámské tenisky neměly v botníku zaručeně chybět, ať už se plánujete vydat kamkoliv.

 

Další zajímavé články
Reklama