Komerční sdělení

Na jarní cyklistickou sezónu se připravte již nyní

Pokud si plánujete koupit nové elektrokolo, vyplatí se sázet na prověřené značky / TORWAISTUDIO / Shutterstock.com
Kdo by nemiloval ono kouzelné jarní období, kdy je po dlouhé a nepříjemné zimě možné opět vyrazit do přírody a na výlety? Velká část lidí přitom volí jako způsob dopravy kolo a není se jim co divit, ze sedla kola je svět skutečně krásný.
Reklama
Reklama

autor  Ema Maxová

07. října 2022   |   11:19

Dobrou zprávu je, že i když se nyní zdá to příští jaro ještě hodně daleko, uteče to rychleji, než se nám nyní zdá. Proč se tedy nevybavit už nyní a neušetřit si nervy se sháněním kola a výbavy na poslední chvíli?

Lidská síla nebo elektrická energie?

Otázka, zda si pořídit klasické kolo nebo elektrokolo, je dnes již naprosto běžná a s vysokou mírou pravděpodobnosti je možné říci, že si jí pokládá většina zájemců o tento dopravní prostředek. Pro cyklistické puristy jistě není tato otázka na pořadu dne, ale pro ostatní ano. Každý se přitom rozhoduje podle svých možností, potřeb, fyzické kondice i zdravotního stavu a nelze říct, že je jedna z odpovědí tou jedinou správnou.

Ať již ale patříte do kteréhokoliv z těchto dvou táborů, rozhodně si dejte na výběru záležet. To je koneckonců jedna z hlavních výhod včasného nákupu, člověk má čas na pečlivý a důsledný výběr. Vyplatí se sázet na prověřené značky, u elektrokol je to např. Crussis.

A co doplňky?

K tomu, abyste mohli s prvními jarními paprsky hned naskočit do sedla a vyrazit na projížďku, budete ale kromě vlastního kola potřebovat také doplňky. Mezi ty určitě patří i kvalitní sportovní oblečení. Nakoupit si jej nyní může člověku i ušetřit, ceny jsou mimo sezónu samozřejmě nižší, tak proč toho nevyužít?

Pokud se takto předzásobíte, na jaře potom budete moci už jen s úsměvem pozorovat fronty na nová kola a výbavu, často pak i poslouchat nářky kolegů cyklistů, kteří ne a ne sehnat to své vysněné kolo. Pro vás budou tyto problémy zcela bezpředmětné a budete mít čas na to hlavní: na jízdu a výlety.

Další zajímavé články
Reklama