Komerční sdělení

Výlety se skateboardem: Kam se vydat a zajezdit si?

Výlety se skateboardem: Kam se vydat a zajezdit si? / unsplash.com
Ačkoliv by se dalo říct, že je skateboarding víceméně individuální sport, tak je právě kolektiv jednou z jeho největších výhod. Lidé milují ježdění v partách a dokážou si tak užívat mnohem více dobře strávený čas. Přitom nemusí být ani zdaleka největší procento aktivit přímo na skateparku.
Reklama
Reklama

autor  vitek@kold

12. dubna 2022   |   10:00

Často se pořádají populární výlety na skateboardu, které vás zavedou na oblíbené „spoty“, kde můžete zkoušet nové triky a společně se s ostatními hecovat do lepších výkonů. Pojďme se podívat na pár zajímavých spotů přímo v Praze.

Nejlepší spot v republice u Stalinova pomníku

Jen obtížně bychom hledali zajímavější a oblíbenější spoty, než je Stalinův pomník a blízké náměstí. Jedná se o opravdu velice rozsáhlý prostor, kde si většinou užijete parádní povrch z hlazené žuly. Nečeká vás tak žádné drncání a skákání po kostičkách, jako je to na mnohých jiných místech.

Vedle toho se budete moci pobavit na celé řadě transferů jako jsou schody, dropy, lavičky a další spousta výborných prvků. Nejlepší věcí ale je, že tady rozhodně nebudete sami. Tento spot je mimo všeobecné oblíbenosti také plný profesionálních jezdců.

Ježdění u knihovny v Dejvicích

Další spot rozhodně vyžaduje dobré načasování. Pokud se tady ukážete ve špatný čas, tak nejspíš nebudete mít možnost jezdit a koledujete si od vykázání od ostrahy. O víkendech nebo během svátků se ale jedná o opravdu neopakovatelný spot. Okolí národní technické knihovny vám opravdu nabídne doslova urbanistický spot, kde si budete moci užít ježdění na schodech a lavičkách do syta. Navíc je zde spousta zajímavých transferů a možností, kde si odzkoušet nové triky. Jedinou nevýhodou je, že často není místo na ježdění během všedních odpolední a večerů.

Případné další místa ke skate výletům naleznete na pražském Výstavišti nebo v areálu Gutovka.

Další zajímavé články
Reklama