Dovolená

Největší vodní park v Evropě je plný vzrušujících jízd a nejmodernějších atrakcí. Objevte Siam Park na ostrově Tenerife

Sklouzněte se z výšky 28 metrů vysoké věže Tower of Power / Siam Park Tenerife
Siam Park, nádherný vodní zábavní park na Tenerife, je synonymem pro nezapomenutelnou zábavu, vzrušení a dobrodružství. Není divu, že si drží status největšího, nejmodernějšího a nejlepšího vodního parku v Evropě. Tento park, inspirovaný exotickými krajinami Asie, nabízí návštěvníkům nejen osvěžující únik od horkých letních dní, ale také neuvěřitelné atrakce, které poskytují dávku adrenalinu pro všechny věkové skupiny.
Reklama
Reklama

autor  Ema Maxová

09. srpna 2023   |   08:46

Pokud dáváte přednost zábavě před lenošením u vody, pak si nenechte ujít návštěvu oblíbeného Siam Parku, vodního zábavního parku, který si už několik let drží status největšího, nejmodernějšího a zároveň i nejlepšího vodního parku v Evropě.

Siam Park se nachází 16 km od jižního letiště na Tenerife v oblasti Costa Adeje, je navržen v asijském stylu a pokud si potrpíte na velkolepá gesta a adrenalin, určitě vás nezklame.

Siam Park je mnohem více než jen vodní park. Vychutnat si zde můžete jízdu na bezpočtu tobogánů, skluzavek a dalších vodních atrakcí, které se vám postarají o zábavu na celý den. Sklouzněte se z výšky 28 metrů vysoké věže Tower of Power do tunelu a projeďte obrovským akváriem plným žraloků a rejnoků nebo si zasurfujte v bazénu s umělými vlnami vysokými až 3 metry, to vše v krásném a tropickém prostředí parku.
Vstupné a otevírací doba

Exotická kulisa Siam Parku

Siam Park vás vtáhne do kouzla východních exotických krajin. Od chvíle, kdy vkročíte do parku, se ocitnete v prostředí, které evokuje krásu a mystérium Asie. Od palmových hájů po zvuky tajemných melodií, všechno je pečlivě navrženo tak, aby vás zcela pohltilo do atmosféry tohoto jedinečného místa.

Hlavní atrakce

Siam Park je známý pro své ohromující atrakce, které splní touhy adrenalinových nadšenců. Mezi vrcholové atrakce patří "Tower of Power", kde se odvážlivci svezou z výšky 28 metrů v tobogánu, který probíhá přes obrovskou akváriovou nádrž se žraloky. "Dragon" je další ohromující atrakce, která nabízí vzrušující jízdu pro celou rodinu.

Oáza klidu

I když je Siam Park známý pro svou adrenalinovou nabídku, nezapomíná na ty, kdo hledají klidnější zábavu. Relaxační řeka, umělé pláže a krásné bazény nabízejí návštěvníkům možnost odpočinout si a načerpat energii.

Tipy pro návštěvníky:

Doporučuje se přijít brzy ráno, aby se vyhnuli větším davům a mohli si plně užít atrakce.
Vezměte si s sebou opalovací krém, plavky a osušku.
Vyzkoušejte si tradiční thajské jídlo v restauraci uvnitř parku.

Fast Pass se vyplatí

Siam Park nabízí službu nazývanou "Siam Park Fast Pass," která umožňuje návštěvníkům vyhnout se delším frontám u některých hlavních atrakcí. S touto službou můžete využít samostatné fronty pro některé atrakce, což vám umožní rychleji se dostat na řadu a ušetřit čas strávený ve frontách. Díky rychlejšímu přístupu k atrakcím budete mít více času na zábavu a vyzkoušení většího množství atrakcí během své návštěvy.

Nejen vodní zábavní park, ale také cestovatelský sen

Siam Park na Tenerife je nejen vodní zábavní park, ale také cestovatelský sen, který nabízí adrenalinové dobrodružství a exotický únik do světa Asie. Jeho nádherné atrakce, exotická atmosféra a kvalitní zázemí dělají z tohoto parku nezapomenutelné místo pro návštěvu. Bez ohledu na věk či zájmy, Siam Park zaručuje nezapomenutelný zážitek, který si každý návštěvník odnese jako vzpomínku domů.

Autorský článek.

Další zajímavé články
Reklama